Coronamaatregelen

U bent hier

Home > Nieuws > Coronamaatregelen

Annulatie live activiteiten t/m 13/12/2020

Vormingplus Waas-en-Dender heeft beslist om alle* live-activiteiten vanaf 28 oktober tot en met 13 december 2020 te annuleren. We overleggen nu met onze Freelance-medewerkers of hun activiteit al dan niet online kan doorgaan.

 

Waarom?

De verscherpte corona-maatregelen vanuit de federale overheid, de groeiende cijfers van overleden en zieke mensen alsook de toenemende besmettingen nopen ons tot deze moeilijke beslissing.

Alle experten zijn het erover eens: willen we die cijfers terugdringen moeten we de komende maand onze contacten tot het absolute minimum herleiden.

Daar willen wij, als sociaal-culturele organisatie, ons steentje toe bijdragen. Wij hopen op je begrip in deze vreemde tijden. 

 

Wat nu?

Vormingplus blijft niet bij de pakken zitten:

  • We trachten zoveel mogelijk van de fysieke activiteiten om te zetten naar online alternatieven.
  • Je krijgt tijdig een telefoontje/mailbericht over de activiteit waarvoor jij was ingeschreven.
  • Als je niet wenst deel te nemen aan het online alternatief gelieve je dan uit te schrijven (dit kan via mail).
  • Als als we geen alternatief hebben, wordt de activiteit afgelast en word je automatisch terugbetaald*. Dat kan even tijd nemen, gelet de bijzondere overdruk voor het team.

 

*Je kon bij je inschrijving zelf kiezen of je volledig, voor de helft of helemaal niet wordt terugbetaald. Als je ervoor koos om slechts deels of helemaal niet terugbetaald te worden wordt je deelnamegeld gebruikt om onze freelancemedewerkers een compensatie te bieden voor de geannuleerde activiteiten. Bedankt hiervoor. 

 

Inschrijven voor een online activiteit

Voor een overzicht van de huidige online activiteiten, klik hier. 
Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link. Op de dag en het uur van de online activiteit, klik je op de link en word je doorverbonden naar de online activiteit. Je krijgt in de mail ook enkele tips om correct in te loggen in het programma Zoom. Bereid je je graag al wat voor? Bekijk dan hier onze handleiding. 

 

Vragen

Indien je nog specifieke vragen hebt rond ons coronabeleid, kan je contact opnemen met ons team via tel. 03 775 44 84 (tijdens de kantooruren) of waas-en-dender@vormingplus.be

HET NIEUWE AANBOD STAAT ONLINE!
 
‘Het kan verkeren’, zei ooit een bekend Nederlands dichter
 
Onze kern bleef en blijft behouden. Maar we gaan er wel bewuster mee om.
De traditionele brochure wordt dit najaar een flyer.
Het volledige aanbod kan je online raadplegen, en regelmatig zal je via onze digitale kanalen van ons aanbod op de hoogte gebracht worden.
Op deze manier kunnen we ook sneller inspelen op wat er mogelijk nog op ons afkomt.
Want als ons één ding is bijgebleven uit de gedwongen isolatietijd, is het wel dat we elkaar nodig hebben.
Verbinding is menselijk én wenselijk. In alle soorten tijden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief of e-zine

You must have Javascript enabled to use this form.